Standjes

In een relatie is het belangrijk dat je seksleven spannend en leuk blijft. Dit kun je ondermeer doen door nieuwe standjes uit te proberen! Hieronder vind je een aantal leuke manier om de seks nieuw leven in te blazen...

Het honingpotje

honingpotjeDit is een heel leuk standje om mee te beginnen. Makkelijk, maar helaas niet altijd even stimulerend voor de vrouw. Je kunt het lekkerder maken door je benen hoog in de lucht te steken. De man kan je benen vastnemen en ze zo leggen zoals jullie dat lekker vinden. Het is ook erg lekker om de benen allebei naar rechts of links te leggen.

Het hemelbed

hemelbedJij hebt veel bewegingsvrijheid bij dit standje. Jouw gehele vagina wordt gestimuleerd. Hoe verder jij je bovenlijf omhoog duwt, hoe meer druk er op je clitoris komt te staan. Je kunt een stotende of draaiende beweging maken. De man heeft weinig bewegingsvrijheid. Zijn eikel wordt in deze houding goed gestimuleerd. Bovendien heeft hij zijn handen vrij om jouw te strelen.

De schaar

schaarBij dit standje ligt de man achter de jou en penetreert hij je van opzij. Het standje heeft een hoog knuffelgehalte. Dit standje wordt zowel door mannen als door vrouwen gewaardeerd met een 8. Een echte aanrader dus!

De bergbeklimmer

bergbeklimmerDit is echt een standje voor gevorderden. De man heeft erg veel spierkracht nodig en jij moet niet te zwaar en te klein zijn. Maar als het je eenmaal lukt is het erg opwindend. Je kunt dit standje ook in douche doen en dat geeft weer wat extra sensatie.

Op z’n hondjes

hondjesDe man moet bij dit standje zijn bovenlijf een beetje oprichten en niet teveel op de je leunen, want dat is erg vermoeiend. Dit is een van de meest gewaardeerde standjes. Bij man en vrouw geliefd. Je G-spot wordt bij dit standje optimaal gestimuleerd. De man kan zijn penis ver naar binnen brengen en zijn eikel wordt erg gestimuleerd. Dit standje is ook een absolute topper, als je zwanger bent of wat dikker!

De liefdeswacht

liefdeswachtJe omklemt met je benen de heupen of dijen van de man. Op deze manier kan hij met zijn hand jouw clitoris stimuleren. Wanneer je het moeilijk vindt om hem te omklemmen, breng dan een kussen onder je billen. Hij kan zo ook dieper en raakt je G-spot.

Amazone ruggelings

amazoneBij dit standje heb jij de regie. En dat zullen veel mannen erg erotisch vinden. Jij bepaalt het tempo. Je kunt op en neer bewegen, maar ook naar voren en achter bewegen. Wat ook lekker is voor de man, is als je achtjes draait.

Ruggelings

ruggelingsNiet makkelijk, maar wel lekker. Je kunt het beste op je hurken gaan zitten en zo op en neer bewegen. Je moet erg vertrouwd met elkaar zijn, want het ziet er een beetje raar uit. De penis kan diep naar binnen, maar jou clitoris wordt niet echt gestimuleerd. Dit kan de man wel nog doen met een vibrator of met zijn hand.

De brug

de brugJij ligt bij dit standje stil en laat de man het werk doen. Het is een heel intiem standje, waarbij je alle handen vrij hebt om elkaar te strelen. Het nadeel is dat de penis er snel uit kan glippen.Je bent op zoek naar standjes? Dat wil dus zeggen dat je op zoek bent naar verbetering of vernieuwing in je sexleven? Er zijn 2 boeken die ik je echt aan kan raden, ze hebben mijn/ons sexleven namelijk kwalitatief en kwantitatief enorm verbeterd. Probeer het eens:

revolutionaire-seks-methodeDe Revolutionaire Seks Methode

In dit boek staan bewezen technieken en posities die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven.
Klik hier om naar de website van dit product te gaan

vroegtijdige-ejaculatie-eboekComplete Ejaculatie Controle

Geen pillen, geen crèmes, geen erectie bandjes... Eindelijk een bewezen methode dat gegarandeerd werkt.
Klik hier om de naar de website van dit product te gaan