10 Tips voor die onvergetelijke zoen...

10 Tips voor die onvergetelijke zoen...

Een van de belangrijkste intieme aanrakingen is de zoen. Dan wil je natuurlijk wel dat je dit goed doet. Zo goed dat de ander dat nooit meer vergeet.

Begrijpelijk! Daarom volgen hier een aantal tips:

Tip 1 Zorg dat je fris en fruitig bent. In je mond, maar ook je lichaam moet lekker ruiken. Wanneer je parfum opspuit doe dit dan achter je oor. Zo kan je lover je ook in je nek zoenen, zonder dat hij die vieze parfum hoeft te proeven.

Tip 2 Zorg dat je lippen een beetje vochtig zijn. Verzorg ze ook goed met lippenbalsem. Niemand wil zoenen met een velletjesmonster!

Tip 3 Zorg dat je ontspannen bent en in een prettige positie staat. Het zou vervelend zijn als je hem moet zeggen te stoppen, omdat je kramp in je nek hebt!

Tip 4 Mannen vinden het heerlijk als je tijdens het zoenen de toppen van je vingers licht in zijn rug duwt.

Tip 5 Waneer jullie met jullie gezichten dichter bij elkaar komen, zorg er dan voor dat er geen botsingen ontstaan. Meestal begin je met je hoofd licht naar rechts gebogen.

Tip 6 Doe voor je gaat zoenen je ogen lichtjes dicht. Geloof me, het staat echt een beetje raar als jullie elkaar op zo’n korte afstand elkaar in de ogen kijken.

Tip 7 Begin niet meteen met je tong in zijn mond te stoppen, maar kus elkaar eerst een paar keer gewoon op de mond. Dit is veel sensueler en je laat hem naar je snakken.

Tip 8 Waneer dit goed voor je voelt, kun je een stapje verder gaan door je tong heel langzaam bij hem naar binnen te brengen. Zorg ervoor dat jullie tongen elkaar raken en geef dan weer een gewone zoen.

Tip 9 Dit herhaal je een paar keer. Je kunt de ene keer je tong wat langer langs de zijne bewegen dan de andere keer.

Tip 10 Waneer je zoent, adem dan door je neus en zorg dat je de ander niet bijt! En wat er ook gebeurd, ga nooit als een ventilator door zijn mond zitten roeren. Geloof me, dat gaat hij je niet in dank af nemen.