Welke man past bij mij?

Welke man past bij mij?

Tegenpolen trekken elkaar aan! Dat klopt als een bus, maar het blijft wel alleen bij aantrekkingskracht!

Wanneer je op zoek bent naar een gelukkige relatie dan is gelijkenis een heel belangrijke voorwaarde. Volgens onderzoek zijn de volgende onderwerpen belangrijk om een redelijk gelijke opvatting over te hebben:

Als jullie op deze aspecten redelijk op één lijn liggen, dan kan dit een “match made in heaven” zijn! Ga dus op tijd na, hoe hij over deze zaken denkt. Als jullie erg van elkaar verschillen, kun je beter verder kijken. Er zwemmen nog meer vissen in de zee!

Openheid naar elkaar toe is ontzettend belangrijk voor een goede relatie. Begin het eerste contact minder persoonlijk, maar werk dat snel uit naar (niet té) persoonlijk. Wanneer dit van beide kanten komt, heb je een nieuw ingrediënt voor jouw liefdesrecept.

Uiterlijk speelt ook een heel belangrijke rol. Hoewel dit niet dé belangrijkste factor is, speelt het zeker mee. Over smaak valt te twisten, al zijn voor mannen een brede kaaklijn, grote ogen en een brede lach vaak schoonheidsfactoren. Vaak kiezen mensen voor een persoon die ongeveer even aantrekkelijk is als hem zelf.

Vaak is het wel zo dat wanneer je een man beter leert kennen en je zijn innerlijk mooi vindt, je hem uiterlijk ook steeds aantrekkelijker gaat vinden.