Waar kom ik hém tegen?

Waar kom ik hém tegen?

Je weet nu waar jouw prins op het witte paard aan moet voldoen, maar waar kom je hem nu tegen? Als je thuis op de bank blijft zitten kan ik je garanderen dat er niks gebeurd. Aan de slag dus!

Het is gelukkig geen taboe meer… Dating sites en datingbureaus. Op deze sites en matchmakers kom je in contact met leuke mannen die op jouw interesses zijn uitgezocht. Dikke kans dus dat er een leuke voor je tussen zit.

Een andere leuke manier om mannen te ontmoeten is speeddating. Speeddaten wordt door heel Nederland georganiseerd in bekende locaties, zoals in het holland casino. Bij speeddaten zit je in een relaxte omgeving met zo’n 20 tot 30 mensen van je eigen leeftijdscategorie. Je krijgt een matchkaart, waar de namen opstaan van de mannen die je gaat ontmoeten. Dan komt er man bij je aan tafel zitten en jullie krijgen een paar minuten om wat over elkaar te weten te komen. Als de tijd voorbij is schuiven de mannen naar een andere tafel en kun jij snel opschrijven of het een “ja”of een “nee” is. Aan het einde van de avond, lever jij je matchkaart in. Een aantal dagen later krijg je dan bericht over welke mannen met jou matchen. Je krijgt het e-mailadres van je de heren die ook een “ja” bij jouw hebben gezet. Zo kunnen jullie samen nog wat afspreken. Het leuke van speeddaten is dat je als gescheiden vrouw zo ook aan een leuke man kan komen. Je hebt ook speeddaten speciaal voor 40 plussers.

Vind je het toch maar niks, zo’n datingbureau of speeddaten, dan zijn de volgende plekken geschikt om jouw prins op het witte paard te vinden.