Speeddaten

Speeddaten

Een leuke en orginele manier om leuke mannen te ontmoeten is "Speeddaten". Gooi je onzekerheid overboord en geef je samen met een vriendin op voor dit avontuur!

Speeddaten wordt door heel Nederland georganiseerd in bekende locaties, zoals in het holland casino. Bij speeddaten zit je in een relaxte omgeving met zo’n 20 tot 30 mensen van je eigen leeftijdscategorie. Je krijgt een matchkaart, waar de namen opstaan van de mannen die je gaat ontmoeten. Dan komt er man bij je aan tafel zitten en jullie krijgen een paar minuten om wat over elkaar te weten te komen. Als de tijd voorbij is schuiven de mannen naar een andere tafel en kun jij snel opschrijven of het een “ja”of een “nee” is. Aan het einde van de avond, lever jij je matchkaart in.

Een aantal dagen later krijg je dan bericht over welke mannen met jou matchen. Je krijgt het e-mailadres van de heren die ook een “ja” bij jouw hebben gezet. Zo kunnen jullie samen nog wat afspreken. Het leuke van speeddaten is dat je als gescheiden vrouw zo ook aan een leuke man kan komen. Je hebt ook speeddaten speciaal voor 40 plussers!

Bij deze geven we je een aantal sites, waar je meer informatie vindt over locaties en de gang van zaken.
www.match4me.nl
www.10sec.nl
www.speeddaten.nl