Sex en opwinding

Sex en opwinding

Wanneer je nog niet zo lang bij elkaar bent zul je waarschijnlijk veel zin hebben in elkaar. Gemiddeld doen mensen het in die periode ongeveer 3 keer in de week. Helaas is het zo dat dit steeds minder wordt. Vaak hebben vinden we sex zo’n gedoe, maar als we eenmaal bezig zijn is het toch wel lekker, toch?

Sex hebben heeft ontzettend veel positieve effecten op je lichaam en geest:

Waneer je weinig zin hebt in sex, mis je waarschijnlijk die opwinding die vooraf gaat aan de uiteindelijke daad. Maar hier kun je natuurlijk wel iets aan doen.Om je relatie in stand te houden in het belangrijk om seksueel actief te blijven en dit doe je door spanning te blijven creëren.

Neem de tijd
Ook al heb je het nog zo druk, ben je moe of heb je hoofdpijn… Neem toch de tijd voor elkaar en probeer je erover heen te zetten. Je zult zien dat jij je stukken beter voelt na de sex.

Vergeet het voorspel niet
Vooral vrouwen hechten veel waarden aan het voorspel, het is ook bedoeld om lust op te wekken.

Lol hebben in bed mag!
Het geeft een ontspannen sfeer en fouten maken mag

Onzeker over je lichaam?
Wanneer jij onzeker bent over je lichaam kun je verschillende middelen gebruiken om meer zelfvertrouwen op te doen. Denk bijvoorbeeld aan borstvergrotende middelen, penisvergrotende middelen, afslankmiddelen of een product om de smaak van het sperma te beinvloeden.

Praat met elkaar over wat je fijn vindt
Ga niet zeggen dat je het niet lekker vindt, of saai. De ander loopt dan een flinke deuk in zijn of haar zelfvertrouwen op. Praat altijd in de positieve zin en praat over wat je wél fijn vindt.

Loop eens hand in hand of geef elkaar een knuffel
Aanrakingen laten het hormoon oxytocine vrijkomen bij vrouwen, waardoor ze meer zin krijgen in sex. Laat hem dit weten en geloof me, hij volgt je wijze raad zeker op.

Probeer eens iets nieuws, experimenteer… Dit voorkomt de sleur!
Denk aan: sexspeeltjes, rollenspellen, relatie- sexspelletjes, verschillende standjes, kijk hiervoor eens in een seksshop!

Bij lichamelijke problemen die invloed hebben op je seksleven is het niet erg om hulpmiddelen te gebruiken Voor een betere erectie , de beste orgasmes , meer lust of ervoor te zorgen dat jullie een lange vrijpartij kunnen ervaren