mannen verleiden

mannen verleiden

Ben jij iemand die nooit het initiatief neemt, bang om een blauwtje te lopen? Het wordt hoog tijd dat jij de touwtjes in handen gaat nemen. Verleiden is niet langer een mannentaak!

Hieronder vind je de basisregels voor flirten en mannen verleiden.

Je houding
Je houding en uitstraling zeggen zoveel over jezelf. Het is als het ware een soort visitekaartje voor je. Zorg er dus voor dat jij een spontaan, vrolijk en positief visitekaartje bent. Je mag best laten merken dat je verlegen bent, maar doe dit dan met een verlegenlach. De man moet weten dat jij plezier maakt en dat het plezierig is om bij jou te zijn. Een lach kan wonderen doen!

Oogcontact
Voor veel mensen is het moeilijk om oogcontact te maken. Toch is oogcontact maken erg belangrijk. Niet alleen voor het flirten, maar ook in een later gesprek is het essentieel dat je de ander aankijkt. Het geeft de anderhet gevoel dat je naar hem luistert en je laat zien dat je interesse toont. Wanneer je het eng vind om oogcontact te maken, geef dan gewoon een snelle blik en gooi er een lieve of verlegen glimlach tegenaan. Kijk af en toe voorzichtig of hij je gezien heeft en of hij ook oogcontact met jou probeert te maken. Je kunt de man ook wat langer aankijken, maar let wel op dat je hem niet aanstaart. Wanneer je dit doet zal dat weerstand bij hem oproepen en dat is niet waar jij op zit te wachten. Een goede truc om de aandacht van de man te trekken is door hem "per ongeluk" aan te stoten, sorry te zeggen en hem dan ondeugend aan te kijken.

Het ijs breken
Voor je begint met het versieren van een man is het verstandig om het ijs te breken. Hierdoor zul jij je meer op je gemak voelen en dit zal in je voordeel werken bij de verdere flirt. Over het algemeen werkt humor heel erg goed bij het eerste contact. Hij moet lachen en zal geïnteresseerd zijn in wat je te vertellen hebt. Maak het ook weer niet te flauw, je wilt niet dat je hem afschrikt.

Bij deze wat grappige openingszinnen:

 • Mag ik je toekomst voorspellen? - pak zijn hand en schrijf je nummer erop-
 • Ik weet dat ik eigenlijk een smoes moet verzinnen, maar ik wil gewoon graag kennismaken.
 • -doe wat ijs in je handen- Jij laat het ijs smelten!
 • Dikke piguïn! ... ik wou gewoon wat zeggen om het ijs te breken!
 • Ik trakteer je op een diner, als jij me op een ontbijtje trakteert!
 • Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Nee, dan kom ik dadelijk nog even terug!
 • Hou jij van afwisseling? Ja? Wij kennen elkaar nog niet, laten we daar verandering in brengen!
 • Zoals al eerder genoemd werd, kun je hem ook "per ongeluk" aanstoten. Lach even vriendelijk, of maak oogcontact.

  Contact
  Waneer je dan het eerste contact hebt gemaakt is het tijd voor een echt gesprek. Dit gedeelte vinden veel mensen moeilijk. Tja, wat zeg je nou tegen een wildvreemde? Hieronder staan een aantal dingen die je kunt vragen om een gesprek op gang te brengen:

  Zorg ervoor dat je in contact met de man laat zien dat je naar hem luistert. Dit kun je doen door oogcontact te maken, door af en toe te glimlachen, te knikken of om het even samen te vatten en jouw ervaringen over het onderwerp te vertellen. Als er later een tweede contact komt, kom dan nog eens terug op de onderwerpen die jullie in het eerste contact hebben besproken.

  Het is makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk! Nu moet jij zelf gaan oefenen met het mannen verleiden...